NIEUWS

Tutti Fratelli zoekt Productieassistent

“Mijn enige talent, als ge dat een talent kunt noemen, is dat ik deze kleine wereld liefheb. De kleine wereld binnen de dikke muren van het theater. En dat ik gek ben op de mensen die deze kleine wereld laten draaien. De buitenwereld is groots, maar van tijd tot tijd slaagt de kleine wereld van het theater er in die grootsheid te weerspiegelen. Om ze op die manier een klein beetje beter te kunnen begrijpen. Of misschien bieden we de mensen die hier komen simpelweg de kans om de grandioze wereld even te vergeten… voor een seconde of twee. Een paar korte seconden bieden we hen, waarin ze de harde wereld daarbuiten kunnen vergeten. Ons theater is een kleine ruimte, maar tot de nok is ze gevuld met regelmaat, precisie en… liefde.”
(gebaseerd op de kerstspeech uit Fanny and Alexander, Ingmar Bergman, 1982)

Wie zijn wij?
Tutti Fratelli maakt theater. Theater dat leeft en doorleefd is van goesting, gedrevenheid en doorzetting. Tutti Fratelli is een sociaal-artistieke werkplaats gevestigd in Antwerpen. In een maatschappij waar verschillen in afkomst of stand steeds diepere kloven slaan, gaat Tutti Fratelli via de kunsten terug naar de kern van het mens-zijn. Tutti Fratelli creëert ontmoetingen op basis van gelijkwaardigheid tussen mensen. Kunstenaars en kansengroepen ontmoeten elkaar in spel, woord, zang en beweging. Theater als bindmiddel.

Wie zijt gij?
Tutti Fratelli zoekt een nieuwe collega. Een dromer, een allemanswies met veel sociale voeling, die ons klein, warm team kan vervolledigen. Iemand die artistieke bezieling met organisatorisch talent combineert. Stressvolle of spannende momenten zijn voor u een welkome uitdaging en de handen uit de mouwen steken voor het occasionele kunst- en vliegwerk doet ge met plezier. We zoeken iemand met flexibiliteit, gezien deze job grotendeels avondwerk en afwisselende uren inhoudt. Iemand die kan verbinden: planningen zelfstandig opstellen en uitvoeren liggen in uw tweede natuur en in een hoop mensen op de been krijgen ziet ge ook geen graten. Ten slotte, maar niet in het minste, zoeken we iemand die een hartstochtelijke passie heeft voor theater, en in het bijzonder voor theater met mensen die minder kansen kregen in het leven. Uw motivatie voor deze sollicitatie zit geworteld in een grote voorliefde voor het sociaal-artistieke veld.

Wat houdt dat in?

  • Samen met de artistiek leider van Tutti Fratelli een artistiek/organisatorische tandem vormen.
  • Alle repetities en voorstellingen bijwonen (deze job houdt grotendeels avondwerk in).
  • Werken met doelgroepen, vrijwilligers coördineren.
  • De (repetitie)planningen met spelers en artistieke medewerkers communiceren en de aanwezigen beheren.
  • Het opstellen van de cateringplanning.
  • In het theater de timing in het oog houden, alsook de aanwezigheid in de coulissen, helpen bij opbouw en afbraak.
  • Een aanspreekpunt zijn voor de spelers.
  • Productievergaderingen initiëren en de verantwoordelijkheid voor het centraliseren en doorgeven van informatie naar de rest van de organisatie.
  • Administratieve taken en organisatorische opdrachten proactief en zelfstandig uitwerken.
  • Reisvoorstellingen voorbereiden: communicatie artistiek medewerkers, vervoer, overnachting.

Tutti Fratelli biedt aan:
een job in een kleine, dynamische organisatie
vergoeding volgens PC 304, halftijdse tewerkstelling (2,5/5e )
start in augustus

Goesting gekregen?
Stuur dan voor 17 mei 2020 een CV en motivatiebrief naar Tutti Fratelli:
via mail: info@tuttifratelli.be 
via post: Lange Gasthuisstraat 26, 2000 Antwerpen

Gesprekken zijn voorzien in juni 2020