Florejan Verschueren

Muzikaal leider, componist en pianist-arrangeur

Florejan Verschueren is muzikaal leider en pianist-arrangeur van Tutti Fratelli. Een virtuoos op de piano en in zijn liefde voor de medemens.

Na een degelijke klassieke opleiding aan de kunsthumaniora van Brussel, koos Florejan Verschueren (°1978) voor een bredere muzikale opleiding aan het Rotterdams Conservatorium (jazz en wereldmuziek). Al tijdens zijn opleiding werd Florejan door verschillende theaterhuizen benaderd om muziek te componeren. Ondertussen heeft hij zijn sporen verdiend bij Theater Antigone, Het PALEIS, Theater Het Gevolg, Het Raamtheater, Laïka,…      Door zijn veelzijdigheid kan hij zowel terecht in de klassieke wereld (Mahler’s ‘Kindertotenlieder’, Schumann’s ‘Dichterliebe’) als in andere genres (Olla Vogala, Els de Schepper, Kate Ryan,…).

Foto: © R. Mallentjer

Florejan Verschueren web