Sluiten

NIEUWS

Spiegels van de Ziel

 

Lieve grote en kleine mensen, hartedieven, hartewensen,
Duvels uit dozekes, krawaten en andere potentaten,
Warme toehoorders, aanschouwers met brede of broze schouders,
Houders en hoeders van schoonheid en gulzige liefde tot in de eeuwigheid.

De ramen zwaaien open.
Gretig laven we ons aan beeld, woord, klank én taart.
Uit volle borst bezingen we de kunsten en mekaar.
Waarin anders vinden wij schoonheid en troost?

Ook dit jaar, lieve mensen, zoekt Tutti Fratelli de verbinding op
en verwelkomen we bevriende kunstenaars, gezelschappen en organisaties
op ons driedaags kunstenfeest ‘Spiegels van de Ziel’.
Naar goede gewoonte schijnen we licht op jonge beloftevolle kunstenaars
en brengen we bijzondere verhalen, die het waard zijn gehoord te worden.

Wees welkom,
Allemaal, meer dan ooit.

En breng zonder schroom uw vrienden, familie, buren,
klein mannen, kennissen, bevriende buschauffeurs, … mee.
Dan maken wij er een knalfeest van!

Met bakken vol amore,

Nico
Vic, Kasper, Hannah, Erik, Theu
en Tutti Fratelli

 

Tickets: Te koop ter plaatse (Payconiq of cash)

Festival vrijdag: gratisRead more »

Sluiten

NIEUWS

E-Book ‘De Störm’ Gratis te downloaden

Lieve vrienden, lieve mensen, lieve lezers,

Boekenwurmen en letterzetters, literaire veelvraten en belezen bibliothecarissen, connaisseurs van goede smaak, poëten van het eerste moment en helers van gebroken harten, bezeten theatergangers en gangsters bezeten van theater. Vanaf heden kan u, gratis en voor niets, Tom Lanoyes ‘De Störm’ downloaden en uzelf in dit prachtige verhaal wanen. Lees het, herlees het, vertel het aan uw familie en al uw kompanen, leer het vanbuiten en voer het binnensmonds op tijdens onze volgende voorstelling.

Wij staan (net als jullie) te popelen onze E-tanden in dit E-book te zetten. Ons rest enkel nog Lanoye en Dooreman te bedanken voor hun literaire en grafische kunsten. Veel leesplezier!

DeStörm (Lanoye & TuttiFratelli)Download

Sluiten

NIEUWS

Tutti Fratelli op den boemel!

Als uw huis met haken en ogen aan mekaar hangt en ge niet meer kunt spelen in uw eigen schone zaal, dan kunt ge daar om klagen en zagen. Ge kunt van miserie de muren oplopen. Ge kunt bleiten en uw kas opfretten, of van de nood een deugd maken.

Sluiten

NIEUWS

Verbeelding werkt!

KUNST VERBEELDT. VERRUIMT. VERMAAKT. VERKWIKT. VERBLUFT. ONTKETENT. ONTROERT. VERRUKT. VOEDT. ONTMOET. VERBINDT. VERSTERKT.

Kunst werkt. Ook in Kaaitheater. Vandaag maken wij, kunstenaars, cultuurwerkers en kunstenorganisaties, ons grote zorgen. We creëren samen een bruisend aanbod dat in het buitenland wordt geroemd om zijn creativiteit en inventiviteit. We produceren en presenteren voorstellingen, muziek, films, beeldende kunst, literatuur, en nog zoveel meer. Zo geven we kleur en inhoud aan de Vlaamse slogan ‘Verbeelding werkt’. We maken die slogan samen waar. 

Sluiten

NIEUWS

‘De Störm’ door de ogen van kunstenaar Bert Lezy!

Af en toe waait Bert Lezy hier binnen. Broeder onder broeders, vriend aan huis, maar bovenal begeesterd tekenaar en kunstenaar tout court. Op een rustig plekje zet hij zich neer. Gemoedelijk. Haalt pen en papier boven. Terwijl wij lachen en zwanzen, werken en repeteren, observeert en tekent hij: een eigenzinnig portret van een Störm in aantocht!

Sluiten

NIEUWS

‘We zullen doorgaan’ op Theater aan Zee!

 

Op vrijdag 5 augustus vervult Tutti Fratelli Oostende met bakken liefde, onvoorwaardelijke woorden en hartveroverende liederen. We zullen doorgaan! belooft een viering van het leven en oermoeder Reinhilde Decleir te zijn. Grasduinend door haar repertoire van de laatste vijftien jaar, brengt Tutti Fratelli een concert van hart tot hart.

Sluiten

NIEUWS

Spiegels van de Ziel genomineerd voor Ultimas!

Met veel fierheid en ‘contentement’ mogen wij u mededelen dat ons festival Spiegels van de Ziel genomineerd werd voor de Publieksprijs van de Vlaamse UltimasSpiegels van de Ziel wordt jaarlijks georganiseerd in het zog van Wereldarmoededag en kadert in de strijd tegen extreme armoede, een thema dat Tutti Fratelli al van bij de start nauw aan het hart ligt.

Dat ook het brede publiek, uitgerekend nu, het belang en de authenticiteit van ons wonderschone evenement erkent en waardeert, doet deugd en maakt ons bijzonder dankbaar.

Maar geen publieksprijs zonder de stem van ons publiek! Daarom doen wij een oproep naar jullie allemaal: Vind jij ook dat Spiegels van de Ziel die erkenning verdient? Breng dan voor 6 mei je hier stem uit! 

Sluiten

NIEUWS

Viering Reinhilde Decleir in De Roma

 

De vrienden van Reinhilde Decleir heten iedereen welkom om op 9 mei haar leven en werk te komen vieren in De Roma. Het wordt een avond vol muziek, tekst, beeld en Tutti Fratelli, onder begeleiding van Dimitri Duquenoy. De opbrengst van de avond gaat naar onze werking.

Tickets & info vind je hier.

Wees welkom!

De uitvaart zelf zal eerder en in besloten kring plaatsvinden.

Sluiten

NIEUWS

Lieve vrienden, broeders en zusters,Met een hart dat overloopt van verdriet maar ook van liefde en dankbaarheid hebben wij vandaag afscheid genomen van onze moeder aller moeders, onze mater familias, onze keuningin, Reinhilde, onze Reina.Onder een zachte zonsondergang vaart ze nu de stille overkant tegemoet. Weest gerust en vaart wel.Voor eeuwig en altijd.Con amore,Tutti Fratelli