OPROEP JONGERENPROJECT 2018 – 2019

In september vorig jaar ging het allereerste jongerenproject van Tutti Fratelli van start. Het was een intense rit met als resultaat een voorstelling die met veel warmte is ontvangen en waar we met voldoening op kunnen terugblikken. 

Na deze succesvolle start kriebelt het opnieuw om met een bende enthousiastelingen iets te maken, uit te proberen, te spelen, te creëren en samen op onze bek te gaan.
Ben je tussen de 16 en de 30 jaar? Inspiratie op overschot en fantasie bij de vleet? Of simpelweg nood aan een uitlaatklep? Check, bij ons kan je je ei kwijt! 

Eva Schram regisseerde onze afgelopen productie (CTRL+ESC) en zal ook nu de jongeren weer op sleeptouw nemen. Van 5 september tot 26 september heb je de mogelijkheid om iedere woensdagnamiddag langs te komen in ons huis om aan een vrijblijvende repetitie deel te nemen en te voelen of het iets voor jou is (of niet). Wees meer dan welgekomen! 

Wil je graag deelnemen, heb je vragen of wil je meer informatie?
Geef ons een seintje via silke@tuttifratelli.be